Din Internet Browser supporterer desværre ikke Plug-ins - venligst opdatér!

Klik og stem! - HotStart.dk Velkommen!

Sidst Opdateret: 17. januar 2006

If you prefer the web page in English/American, please choose the language at the left.

19. sept. 2004 NYT: Nu kan kræft, AIDS, Diabetes med mere behandles totalt og uden kemoterapi, dialyse, medicin eller operative indgreb. - Læs artiklen om Rife Helbredsmaskinen under 'Rife-Canri' i venstre side.

Deltag i debatten - klik "Deltag i debatten" under menuen "Debat-Forum" !

ADVARSEL!:
Mange af siderne her har indbygget baggrunds-musik. Af hensyn til dine omgivelser eller din egen sindsro, kan du vælge at sætte lyden lav eller helt at slukke for lyden. 

Mange mennesker går rundt og funderer over de store spørgsmål i tilværelsen: Hvem eller hvad er jeg? Er der et formål med livet? Hvad vil jeg med min tilværelse? Hvordan realiserer jeg mig selv? Hvorfor er verden så uretfærdig? Er der et liv efter døden, og hvor kommer jeg da hen?

Formålet med denne hjemmeside er at give sådanne mennesker en håndsrækning. Nogle ting til eftertanke. Noget, man kan tage til sig eller kaste bort. Det er alt sammen i orden. Vi mennesker har en fri vilje og ret til at (s)tyre vort eget liv – så længe vi ikke træder andre over tæerne med vilje. Vi bør som selvstændige individer selv danne vore egne meninger på baggrund af egne erfaringer og egne valg.

Deltag også meget gerne i debatten - og fortæl din personlige mening/synspunkt!

Det er ikke meningen her at prædike eller udstede dogmer. Artiklerne henvender sig til selvstændigt tænkende mennesker, der er i stand til at skifte standpunkt, hvis de bliver udsat for at tænke i nye baner og finde andre løsninger end de af samfundet og religionerne fremsatte.

Her skal altså ikke indoktrineres på nogen måde eller indfanges mennesker til en ny religion eller kult. Der vil blive fremsat nogle logiske tankerækker af let tilgængelig filosofisk natur.

Der vil også være mulighed for at sende spørgsmål, som jeg efter bedste evne vil søge at besvare.

Det vil måske være en god idé at tage en pause mellem artiklerne; for meget af stoffet kræver tid til eftertanke og evaluering. Og så lige én ting til: Det har ikke en pind med det alternative at gøre.

 Og så kører vi bare derudad.